Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволство от победата с

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволство от победата с
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Доволен съм от това, което показаха момчетата, Раков е много сериозен съперник

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази удовлетворение от успеха с 3:1 против Раков в приятелска среща от лагера на " орлите " в Турция. Той коментира и селекцията в отбора, удостовери, че Доминик Янков и Мунир Шуиар не са с отбора, само че се чака входящ трансфер.

" Доволен съм от това, което демонстрираха момчетата на този стадий. Имаме още какво да работим. Разликата е тази, че малко по-добро самочувствие имахме. Това е първенецът на Полша, доста сериозен противник. Това мога да кажа за мача ", стартира треньорът на " орлите ".

" Не съм избистрил стартовата единайсеторка. Исках да играя този мач по този начин и по тази причина направих по-малко смени. Следващият мач ще играят други ", продължи той.

" Тиаго го знам добре. С Квадво Дуа са разнообразни видове футболисти. Възстанови се от травмата и след тази подготовката ще наподобява още по-добре ".

" Руан Секо е играл отдясно в Бразилия. Не му е нова роля. Позната му е добре и има качествата да играе на тази позиция ".

" Доминик Янков и Мунир не са с тима. Ще кажа защо става въпрос. Не ни трябват толкоз доста хора, само че ще има входящ трансфер. Нека да не приказваме категорично. Ще стане всичко ясно. Надяваме се да дойдат до края на лагера ".

" Сонко към този момент е тук. Днес дойде в 17:00 часа. Имаше ужасно дълъг полет и не беше на мача даже като фен, само че от на следващия ден ще се включи в подготвителния развой ".

" Малко се поумориха момчетата и по тази причина приехме по-защитни дейности, само че видяхте, че на контраофанзива отбелязахме гол ", приключи Георги Дерменджиев.
 Лудогорец с нова победа в Белек,
Лудогорец с нова победа в Белек, " орлите " се оправиха и с първенеца на Полша

Разградчани надвиха над Раков с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР